Maak kennis met André de Boer, WG lijst 1 nummer 9.

Maak kennis met André de Boer, WG lijst 1 nummer 9.

 
Ik ben André de Boer, 57 jaar oud en wonend met Bernarda in een fijne en gezellige buurt in de wijk de Essen waar noaberschap nog hoog in het vaandel staat. In het dagelijks leven werk ik  als onderzoeker voor diverse gemeenteraden. Ik onderzoek graag dat wat gemeenten beloven ook wordt nagekomen. En dat is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Ik ben al lang actief in de politiek en dat is ook niet zo vreemd.
 
Ik zet me met volle overtuiging en betrokkenheid in bij onderwerpen die de mensen raken. Daarom ben ik ook lid geworden van de WG omdat deze partij midden in de samenleving staat. Een partij die weet wat er speelt, opkomt voor de zwakkeren in de samenleving en impulsen geeft om stad en omgeving voor de inwoners aantrekkelijker te maken.
 
Mijn aandacht in de Oldenzaalse politiek gaat uit naar de Oldenzalers; naar de mensen en naar omgeving waarin ze leven. Daarbij moet je denken aan een goed voorzieningenniveau zoals veilig en aantrekkelijk kunnen wonen in de wijk, goede onderwijshuisvesting voor leerlingen en leerkrachten en een sportcluster Vondersweijde met een zwembad. Maar ook de betrokkenheid en inzet van de Oldenzalers bij zijn of haar omgeving vinden wij als WG erg belangrijk. Daarom zullen wij alle mogelijkheden aangrijpen om initiatieven vanuit de samenleving aan te moedigen en te ondersteunen.