Mike Oude Remmerink: "Gedeelte Seinelaan óók herinrichten."

Mike Oude Remmerink: "Gedeelte Seinelaan óók herinrichten."

De vragen van Richard Koopman, namens meerdere inwoners van het gedeelte vanaf het fietspad Oude Lemseloseweg van de Seinelaan, waren duidelijk aan raadslid Mike Oude Remmerink. Kunnen de parkeervakken in de Seinelaan breder worden, zodat ook dit gedeelte van de laan nog verkeersveiliger en parkeervriendelijker gaat worden? En kunnen de huidige bomen en hagen aangepakt worden? Hierdoor ontstaat er uniformiteit met de andere gedeeltes van de Seinelaan. Genoeg reden op dit ter plekke te ervaren. Conclusie: Hier moeten we echt mee aan de slag, want de andere gedeeltes van de Seinelaan zijn ook al aangepakt. Deze laan vraagt om nog meer veiligheid en eenheid.
 
De gesprekken en contacten, waar ook raadslid Jan Bekke bij betrokken was, hebben er inmiddels voor gezorgd dat er gezamenlijke afspraken zijn gemaakt. De uitvoering van het 'nieuwe' plan voor dit gedeelte van de Seinelaan zal in het voorjaar 2020 tot uitvoering worden gebracht. Hier gaan de planvoorbereiding, en het actief informeren en inspraak (over onder andere het groen) van bewoners aan vooraf. Dit zou er voor moeten kunnen zorgen dat er een goed gezamenlijk plan komt.
 
Als WG Oldenzaal willen we Richard Koopman, bewoners Seinelaan, de gemeente en daarmee ook de teamleider en beleidsambtenaren hartelijk bedanken. Dat Oldenzaal hierdoor alweer een stukje leefbaarder en mooier mag worden! We blijven dit proces in de Seinelaan als WG Oldenzaal actief volgen.
 
Heb jij ook een vraag voor ons? Laat het ons weten via: secretariaat@wgoldenzaal.nl of spreek ons aan.
 
Woordvoerder: Mike Oude Remmerink  Mail: m.ouderemmerink@oldenzaal.nl