WG bestaat 50 jaar, dat gaan we samen met Oldenzaal vieren!

WG bestaat 50 jaar, dat gaan we samen met Oldenzaal vieren!

Beste mede Oldenzaler, 2019 is voor de WG een extra bijzonder jaar. Wij zijn namelijk verheugd dit jaar ons 50 jarige jubileum te mogen vieren, toch een unicum in het lokale politieke landschap. Als WG zijn wij al druk bezig om niet alleen 50 jaren terug te kijken maar ook 50 jaren vooruit te kijken; dus ons afvragen waar de WG voor staat (in naam en inhoud).

Eerder dit jaar hebben we de benoeming van onze nieuwe fractievoorzitter Murat Yildrim en onze nieuwe bestuursvoorzitter Sander Engbers al gecommuniceerd, de eerste aankondiging van een nieuwe politieke wind binnen de WG. 50 jaren vooruit kijken leidt tot voldoende uitdagingen waarvoor wij jullie als vrienden, familie, collega's, buren maar vooral mede Oldenzalers willen uitnodigen om bij mee te denken.

Dit jaar staat vooral in het teken van het vieren van ons jubileum; en ook dat willen wij samen met jullie doen. Zo willen wij onder andere de wijken in Oldenzaal een cadeau aanbieden in het licht van ons 50 jarige bestaan en het samen vooruitkijken in Oldenzaal vorm gaan geven.

Hoe en wat? Daar komen we snel op terug!

WG Oldenzaal

Woordvoerder: Sander Engbers  Mail: secretariaat@wgoldenzaal.nl