WG: "Hoe kunt u uw buurt óók aanmelden voor een gratis buurttafel?"

WG: "Hoe kunt u uw buurt óók aanmelden voor een gratis buurttafel?"

Beste mede Oldenzaler, onlangs heeft u kunnen lezen dat we dit jaar ons 50 jarig jubileum vieren. WG Oldenzaal dus 50 jaar jong. Ennnn … we hadden toen ook al gemeld dat we dit samen met u willen vieren. We voelen ons verbonden met Oldenzaal, dat zit in ons DNA en daarom willen wij de wijken een cadeau aanbieden waarin die verbinding tot uitdrukking komt.
 
Nou, wat dacht u van een prachtige buurttafel van maar liefst 3 meter lang!!!
Wij bieden er vijf aan, in elke wijk één! Vijf buurttafels waar je elkaar ziet, met elkaar praat, plezier hebt, wellicht zelfs samen wat eet of een kopje koffie drinkt.
 
Kortom tafels die een bijdrage kunnen leveren aan verbinding in de buurt. Naast de tafel bieden we de vijf "gelukkigen" nog een verrassing aan. Omdat wij jarig zijn, doen we er ook een bijdrage bij voor een lunch óf een ontbijtje voor de hele buurt. Hoe mooi is dat?
 
Aanmelden is supersimpel, maar we hebben toch een paar spelregels. Wie weet plaatsen we eind september bij u in de buurt zo’n prachtige buurttafel!
  1. Aanmelden kan door een mail te sturen aan secretariaat@wgoldenzaal.nl vóór 1 juli 2019. Van de aanvragende buurt vragen wij één contactpersoon waarvan wij de naam, adres, mailadres en mobiele nummer willen ontvangen.
  2. Voeg als bijlage aan de mail een foto toe van de plek waar u de tafel zouden willen hebben. De definitieve plek zal natuurlijk in overleg met de gemeente moeten worden vastgesteld.
  3. Maak op een creatieve manier duidelijk waarom juist uw buurt die tafel verdient en hoe groot het draagvlak in de buurt wel niet is.
  4. Bij meerdere aanvragen per wijk zal de WG een keuze maken voor de buurt die de tafel krijgt. Daarbij wordt specifiek gekeken naar creativiteit en overtuigingskracht van de initiatieven.
  5. Alle aanvragers krijgen uiterlijk 15 juli bericht of ze in de prijzen zijn gevallen.
Dus: mobiliseer uw buurt. Klop aan bij de buren, ga op de koffie, gooi er een enthousiast appje uit of organiseer een avondje bij u thuis. Want, zo’n tafel wil je toch in je buurt!!!