WG: "Maak uw buurt nog mooier met een gratis buurttafel!"

WG: "Maak uw buurt nog mooier met een gratis buurttafel!"

 
Beste mede Oldenzaler, onlangs heeft u kunnen lezen dat we dit jaar ons 50 jarig jubileum vieren. WG Oldenzaal dus 50 jaar jong. Ennnn … we hadden toen ook al gemeld dat we dit samen met u willen vieren. We voelen ons verbonden met Oldenzaal, dat zit in ons DNA en daarom willen wij de wijken een cadeau aanbieden waarin die verbinding tot uitdrukking komt. Nou, wat dacht u van een prachtige buurttafel van maar liefst 3 meter lang!!!
 
Wij bieden er vijf aan, in elke wijk één! Vijf buurttafels waar je elkaar ziet, met elkaar praat, plezier hebt, wellicht zelfs samen wat eet of een kopje koffie drinkt.
Kortom tafels die een bijdrage kunnen leveren aan verbinding in de buurt. Naast de tafel bieden we de vijf "gelukkigen" ook nog een verrassing aan. Wat dat is. Haha. Dat hoort u nog. Het is immers nog een verrassing. Uiteraard zijn er een paar spelregels, maar die zijn super eenvoudig. Ook daar komen we nog op terug.
 
Houd dus onze website of social media in de gaten, Twitter en Facebook
 
Maar u kunt alvast aan de slag: mobiliseer uw buurt. Klop aan bij de buren, ga op de koffie, gooi er een enthousiast appje uit of organiseer een avondje bij u thuis. Heel binnenkort hoort u hoe wij samen met u úw buurt nóg mooier kunnen maken.
 
Om een indruk te krijgen hoe zo’n buurttafel eruit komt te zien, hebben we hieronder vast een foto toegevoegd.  Zo’n tafel wil je toch in je buurt!
 
 
Contact met de WG: secretariaat@wgoldenzaal.nl