WG: "Met het overlijden van Gerry Heuvels een dierbaar lid verloren."

WG: "Met het overlijden van Gerry Heuvels een dierbaar lid verloren."

Gerry Heuvels-Postma is afgelopen woensdag op 77-jarige leeftijd overleden. De geboren en getogen Oldenzaalse zat een periode (2002-2006) in de gemeenteraad voor de fractie van de toenmalige WerknemersGroepering Oldenzaal (tegenwoordig ‘Wij geven om Oldenzaal’).
 
Om zich volledig in te kunnen zetten voor de Oldenzaalse politiek, zegde ze haar baan bij het ROC van Twente op en nam ze afscheid van wijkraad De Thij. Binnen de fractie had ze educatie, milieu, cultuur en ouderenzorg in haar portefeuille.
 
Gerry Heuvels was sinds 1982 weduwe en voedde haar drie kinderen grotendeels alleen op. Vanaf 1980 vervulde ze verschillende vrijwilligersfuncties. Zo organiseerde ze zeventien jaar lang jaar de zomerweek voor ouderen en zat ze in besturen van ouderenorganisaties (ANBO, Cosbo), de Culturele Soos Oldenzaal, De Höfte en stadstheater De Bond. 
Als vrijwilligster begeleidde ze bij het ROC inburgeraars naar hun inburgeringsexamen. Verder was de Oldenzaalse samen met welzijnsinstelling Impuls verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse excursie voor jongeren. Voor haar vrijwilligerswerk ontving ze in 2011 een lintje en werd ze benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau.
 
Maandag 10 mei is er gelegenheid afscheid te nemen van Gerry Heuvels en de familie te condoleren, van 19.00 tot 19.30 uur bij Aula Vale aan de Schelmaatstraat 15 in Oldenzaal.
 
Bron: TC Tubantia