WG: "Wij willen van jou weten wat er leeft in de wijk De Thij."

WG: "Wij willen van jou weten wat er leeft in de wijk De Thij."

Beste Oldenzaler, dit jaar viert de WG haar 50-jarig jubileum. En wie jarig is, trakteert. Daarom geven wij in september 5 prachtige “aangeklede” buurttafels weg. Maar daar zijn we er nog niet mee. We doen nog meer. Ook de wijk De Thij bestaat namelijk ongeveer 50 jaar. Daarom willen we graag weten wat er leeft in deze wijk. Voelen de bewoners zich, net als de WG, ook 50 jaar jóng?  
 
Onder het motto "Kijk op de wijk” trekt de WG van 17 juni tot en met 5 juli de wijk in en zal er contact gezocht worden met organisaties, instellingen, ouderraden, winkeliers, Impuls, enz. enz. Graag gaan wij in gesprek om informatie op te halen over ieders “Kijk op de wijk.” Naast deze gesprekken zijn wij op zaterdag 29 juni te vinden op winkelcentrum De Thij. Daar kunnen bewoners, jong en oud, onder het genot van een kopje koffie of een glaasje fris, meedenken en meepraten over hun wijk.  Naast deze gesprekken zal er ook via de digitale snelweg een mogelijkheid geboden worden om mee te denken. Op deze wijze hopen we zoveel mogelijk Thij-bewoners te betrekken bij hun “Kijk op de wijk”.  
 
Om ook de jeugd de kans te geven mee te denken over hun wijk voor de toekomst willen we ook graag de basisscholen bezoeken om leerlingen bij het thema “Kijk op de wijk” te betrekken. 
 
De informatie die we ophalen uit al deze gesprekken en eventuele vervolgacties koppelen we na de zomervakantie terug. 
 
Klik hier om jouw mening "Kijk op de wijk" te geven over de wijk De Thij