WG: "Zuid-Berghuizen, een kansrijke wijk in Oldenzaal."

WG: "Zuid-Berghuizen, een kansrijke wijk in Oldenzaal."

De WG staat altijd open voor een gesprek met de inwoners van Oldenzaal. En daarvoor gaan we graag op pad; om te horen wat er allemaal speelt, waar mensen vragen over hebben en waar wij misschien kunnen verbinden, helpen of advies over kunnen geven. Zo waren wij afgelopen dinsdag te gast bij Stichting Kansrijk Berghuizen in Impuls Breedwijs.
 
Onder het genot van een lekker kopje koffie hebben we over veel onderwerpen gesproken die spelen bij de bewoners van de wijk. Na het fijne en warme gesprek hebben we aansluitend onze wekelijkse fractievergadering gehouden. Haha..het nuttige met het aangename gecombineerd.
 
Wat een mooie plannen zijn d'r om de wijk Zuid-Berghuizen nog verder te ontwikkelen voor de komende jaren. Alles samen met wijkbewoners. De mensen die het allerbeste weten wat er leeft in hun wijk. Dat hebben we de afgelopen 50 jaar wel mogen leren als partij. Wij zijn dan ook echt blij als WG met Kansrijk Berghuizen als verbinder in de wijk. Zuid-Berghuizen bedankt voor de gastvrijheid en tot de volgende ontmoeting.
 
Neem contact met ons op via secretariaat@wgoldenzaal.nl als je ook vragen of opmerkingen hebt over Oldenzaal.